Contact  |     
 

Dani


    Naam             : Vecchia Amore Giulietta
    Roepnaam : Dani
    Geboren : 18 februari 2017
    Moeder : Cobby Body With Flying Colours
    Vader : Nordcairn's Rocket Man
    Fokker : G. Dik
    Stamboom : Klik hier


Dani is een gestroomd Cairntje. Ze is in Gerda's handen geboren als tweede pupje in een nestje met nog drie broertjes. We waren meteen verliefd op dat mooie donkere bolletje en wilden haar eigenlijk nooit meer kwijt. Vandaar dat we hebben besloten dat ze bij haar mama mag blijven wonen. Daarmee is een grote wens van ons in vervulling gegaan.
Dani vindt alles en iedereen leuk. Tijdens de wandeling wil ze met alle honden die we tegenkomen spelen. Als die haar negeren dan moet het baasje er aan geloven. Het is een vrolijke, aanhankelijke, ondeugende en ongelooflijk lieve Cairn.Tijdens de Jonge honden – en Veteranendag 2017 werd Dani door keurmeester Mevr. G. van Stuivenberg geplaatst met een 2 Veel Belovend en een prachtig keurrapport. Best knap als je de jongste bent van de 6 teefjes in de klasse van 3 tot 6 maanden en nog nooit hebt geshowd.

Op de trimtafel poseren is haar met de paplepel ingegoten, net als onze andere hondjes is ze wel te porren voor een extra koekje.
Voor Dani is het leven één groot feest. Ze geniet volop van de belevenissen op de camping, in het bos en zeker bij Hondenschool Happy Go Lucky waar ze wekelijks met Johan naar toe gaat.

Samen met haar mama maakt ze er een dolle boel van in en om ‘Casa Dik’ . Soms zo erg dat we even aan de rem trekken om beide dames rust te geven…
Dani's ouders.

Mocca ........Bacardi
Lycka ..................................................... ............................................RaVi

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore