Contact  |     
 
 


Graafmachines.....

Onze tuin is nog steeds een bende en dat vinden Rhana en Lycka helemaal niet erg! Wat is er nou leuker voor een Cairn dan spelen,graven en pootje baden?

>
Chico van 't Goln Hammerk

Zaterdag 22 september ben ik naar Midlaren geweest om daar de ruim 14 jarige Chico te fotograferen. Ik was meteen helemaal weg van die grappige grijze snoet, zo lief! Chico ging helemaal uit z'n dak, deed koprollen door het gras en ging zo mooi op zijn achterpootjes zitten. We moesten er vreselijk om lachen. Zo zie je maar weer dat zelfs Cairns nooit te oud zijn om een beetje gek te doen!

Just because we love them....

De grote verbouwing

Sinds juli is Johan bezig met het veranderen van onze achtertuin. Gelukkig heeft hij hele goede hulp van zijn twee assistentes. Ze helpen hem vooral met de graafwerkzaamheden, zelfs op plekken waar het niet nodig is!

Geslaagd!

Op 10-09-2012 zijn Johan en Rhana geslaagd voor de Opstap Cursus Behendigheid bij AHOV. En omdat ze het allebei helemaal te gek vinden zullen ze voortaan iedere maandag naar Borgsweer gaan om te trainen ...

Voor meer info over de hondenschool en hun cursussen kun je kijken op:
www.ahov.nl

Zwemmen in het Schildmeer

Vanavond zijn we nog even met Rhana en Lycka naar het Schildmeer geweest voor misschien wel de laatste duik van deze zomer. Heerlijk vonden ze het en natuurlijk leverde dat ook weer een aantal grappige foto's op.Hoera..... Lycka 2 jaar!

Party!!

Op 3 september is Rhana 3 jaar geworden. En zoals bij de meeste verjaardagen horen daar natuurlijk ook cadeautjes en kaartjes bij. Op de foto is duidelijk te zien dat de meiden samen een leuk feestje hebben gebouwd. Ze waren helemaal dol en renden de hele avond achter elkaar aan. De rust is nu gelukkig iets teruggekeerd, maar lang zal dat vast niet duren want over een paar dagen is Lycka jarig.

Hoera..... Rhana 3 jaar!

Agility

Johan en Rhana zijn een tijdje geleden begonnen met de opstap cursus voor behendigheid. Als ze het weggetje naar AHOV oprijden gaat Rhana al helemaal uit haar dak. Ze vindt het geweldig! Op de foto hieronder kun je goed zien dat ze samen heel veel plezier hebben...

Dikke maatjes...

Vanavond zijn we nog even naar de zee geweest in Delfzijl. Jammer dat het ineens heel hard begon te regenen en ik dus geen kans meer kreeg om wat foto's te schieten. Gelukkig heeft Johan nog net even tijd gehad om deze van Lycka en mij te maken.

Weer veilig thuis!

Zondag 19 augustus zijn we weer thuis gekomen van een heerlijke vakantie in Italie. De Cairntjes hebben ook erg genoten zoals jullie in de voorgaande verhaaltjes hebben kunnen lezen. Ze liggen nu helemaal gevloerd op de koele plavuizen en het zal nog wel een tijdje duren voordat ze weer helemaal uitgerust zijn. Op de foto hieronder houden we onze allerlaatste pitstop op een parkeerplaats in Duitsland. Zie ze genieten die twee, of waren het nou drie?

Bloemen en Planten

Op de laatste camping in Girod (Dld) was alles een beetje verouderd, de kampeerplaatsen en het sanitair waren gelukkig heel netjes. Om jullie niet te vermoeien met foto's van dit geheel ben ik maar even rondom de camping gelopen om wat plaatjes te schieten, een keer heel iets anders dan Cairns...

Bella Rhaantje....

Rhaantje kijkt door een hekje naar de spelende kindertjes op het strand. Wat zou ze graag even met ze willen dollen!

Camping Kratzmuhle

Na een reis van 470 km zijn we vanmiddag aangekomen op Camping Kratzmuhle te Kinding in Duitsland. Deze camping in het natuurpark Altmuhltal hebben we nog nooit eerder bezocht maar is zeker de moeite waard. Naast de camping ligt een meer met mooi helder zwemwater. Je kunt er waterfietsen en boten huren. Op het zonneterras van Kratzmuhle Seerestaurant kun je tijdens het eten van een heerlijke, betaalbare maaltijd genieten van een prachtig uitzicht over het meer. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen.

Voor meer info kun je kijken op: www.kratzmeuhle.de

De laatste ronde...

Vanmiddag hebben de meiden hun laatste rondje gezwommen en gedobberd in het Levico meer. Ze vonden het heerlijk en hadden het erg naar hun zin op het luchtbed. De vakantie hier in Italie is bijna ten einde. Vanavond gaan we voor de laatste keer naar ons favoriete restaurantje. Morgen vertrekken we richting Duitsland waar we nog een paar dagen zullen blijven. We houden jullie dus weer op de hoogte.....

Lycka Jongejans, onze schoonspring Cairn...

Lycka vindt rotsje springen helemaal super! Jammer dat ze niet los kon vanwege de rond scharrelende waterhoentjes op deze plek, maar de lol is er niet minder om! Likkie Jongejans, onze eigen schoonspring kampioen!Fly Away....

Vanmiddag hebben we pa en ma naar Aeroporto Villafranca in Verona gebracht. We hebben het samen heel gezellig gehad hier op Camping Levico. Uiteraard hebben we ze veel laten zien van "onze" Dolomieten. Maar zoals jullie weten zijn 10 dagen zo weer om. Voor pa en ma is de vakantie voorbij, maar wij gaan nog eventjes door.

La Vecchia Fattoria

Ons vaste restaurant in Levico Terme is La Vecchia Fattoria. Je kunt er genieten van heerlijke gerechten en pizza's. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en spreekt o.a Nederlands. Bij La Vecchia kun je ook kamers huren, hier wordt zowel in de zomer als in de winter veel gebruik van gemaakt.

Voor meer info kun je kijken op: www.albergovecchiafattoria.it

Castello di Pergine

Gisteren zijn we naar het prachtige Kasteel van Pergine geweest. Het was een beste klim omhoog, maar daar hadden Rhana en Lycka totaal geen moeite mee. Omdat ik alle foto's die ik gemaakt heb onmogelijk op de website kan zetten heb ik maar weer een collage gemaakt.<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore