Contact  |     
 
 


Running and Flying!

Dat onze meiden heel snel kunnen rennen weten we al lang. Maar dat ze kunnen rennen en vliegen is voor ons weer helemaal nieuw!

Op de foto met Nina en Luuk

Zaterdag 23 juni heb ik onze meiden met Nina en Luuk op de foto gezet. Die kwamen gezellig met Lijon en Johanna bij ons op de camping. Op de foto is goed te zien hoe gek de Cairntjes op kinderen zijn.

Mrs.Spin Fire

Hieronder kun je goed zien dat de nieuwe Spin Fire goedgekeurd is. Deze veel te grote frisbee is echt Rhana's favoriet! Lopend en struikelend probeerde ze haar nieuwe prooi mee te nemen. Dat leverde uiteraard weer leuke beelden en plaatjes op. Lycka deed ook nog even een poging om hem te bemachtigen, maar vond het rollebollen door iets wat wij erg vies vinden uiteindelijk veel lekkerder!


Hup Holland Hup.....

Nu het EK voetbal is begonnen en de Oranje gekte overal is losgebarsten kunnen Rhana en Lycka natuurlijk niet achterblijven. Ze laten maar weer eens zien wat teamwork is en hoe je samen moet werken om bijvoorbeeld Welpie te verslaan!

Wij wensen jullie allemaal een fijn en sportief EK!

Logeren bij opa en oma op de camping

Een logeerpartijtje is natuurlijk het leukste wat er is. Af en toe gaan wij dan ook zonder Rhana en Lycka naar huis en worden blij uitgezwaaid door zowel opa en oma als de Cairntjes. Tijdens zo'n weekje bij opa en oma op de camping hebben de dames het razend druk. Hun favoriete bezigheid is vanachter het gordijn konijntjes kijken......

Un baguette s'il vous plait

Lycka vond het helemaal niet erg dat er na het barbequen een heel stokbrood over was. Je kunt er namelijk net als met een stok gewoon mee rennen, en als je dan na dat vele rennen ineens trek krijgt heb je in ieder geval al iets te eten. Onze eigen Bakker Bart......

JoJo & Sarah

Vrijdag 25 mei kwam Jikke gezellig met JoJo en Sarah bij ons op de camping. Moeder en dochter hebben zich ondanks het warme weer helemaal uitgeleefd en vonden het super! Na heel veel rondjes om en onder de caravan heb ik natuurlijk nog wat foto's van ze gemaakt, ze bleven dan ook als echte fotomodellen op commando zitten.....

Waterratjes

Wat was het heerlijk weer vandaag, echt weer om nog even naar het Schildmeer te gaan voor een frisse duik! Rhana en Lycka zijn echte waterratjes en genieten dan ook altijd volop van het zwemmen....Campinglife voor Gucci & Dolce

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren staan Gucci en Dolce met hun baasjes Kees en Nicole bij ons op Camping Cnossen aan het Leekstermeer. Dat deze super lieve Cairn dames genieten van het leven op de camping is gewoon prachtig om te zien.

Dennenappels zijn....Vet Cool!!

Toen we in 2001 met vakantie waren op Tenerife hebben we deze grote dennenappel meegenomen. Demi en Chelsea vonden het helemaal niks, daarom heeft hij jaren op de vensterbank in onze slaapkamer gestaan. Tot nu dus, want deze twee meiden zijn er stapelgek op!

Varen op het Leekstermeer

Zondag 29 april was het weer Open Watersportdag bij Cnossen Leekstermeer. Het weer werkte niet echt mee, maar ondanks alles hebben Johan, opa en de meiden toch nog even gevaren. Weer of geen weer, er werd zo te zien tijdens dit eerste tochtje van 2012 al volop genoten!

Wandelen voor Hulphond Nederland

Zondag 22 april j.l. hebben we samen met Kees, Nicole, Gucci en Dolce gewandeld voor Hulphond Nederland in Bussloo. Terwijl overal in ons koude kikkerlandje de regen en hagel met bakken uit de lucht viel hadden wij echt mazzel met het weer. Onze wandeling is heerlijk droog en zonnig verlopen, zelfs zo lekker dat Rhana op een gegeven moment nog kans zag om even een rondje te dobberen...Brrrrr! De hondjes konden het ook goed met elkaar vinden, een ware verrassing gezien hun eerste ontmoeting een maand geleden. Na een kleine ronde van 4km mochten we onze Royal Canin pakketten in ontvangst nemen en was het uiteraard tijd voor koffie! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij, maar willen dan als het weer het toelaat de 10km gaan lopen...

Geslaagd

Vandaag is het feest, want Johan is geslaagd voor zijn Vaarbewijs 1. Nu kan er eindelijk legaal gevaren worden. En dat vinden niet alleen wij, maar ook de Cairntjes helemaal te gek!

Voetjes van de vloer Rhana!

Afgelopen weekend heb ik heel wat leuke foto's gemaakt van onze dames. Zoals jullie misschien weten zijn ze mijn gezwiep met dat rot ding soms meer dan zat. Maar al rennend, spelend en dollend lieten ze me nu toch lekker mijn gang gaan. Met het resultaat van deze foto ben ik dan ook heel erg blij......

Vrolijk Pasen

Het campingseizoen is weer begonnen. Van 1 april tot 7 juli gaan we weer ieder weekend naar Camping Cnossen aan het Leekstermeer. Voor Rhana en Lycka is dat dus ieder weekend dikke pret! Het is er nog erg kaal en koud, zelfs zo koud dat het water in hun waterbak bevroren was vanmorgen. Voor de meiden is dat echt geen enkel probleem, die vermaken zich prima met hun bal. Ze racen constant achter elkaar aan over ons vernieuwde terras aan het water, waar hopelijk ooit nog eens gras zal gaan groeien.

Vanaf de camping wensen we jullie allemaal , Vrolijk Pasen!

Rhana op de cover van het Cairn Nieuws

Op dinsdag 28 februari viel eindelijk het Cairn Nieuws op de deurmat. Ik was vooral geinteresseerd in de door mij ontworpen advertentie van Cairns Connecting People. Het was dan ook een hele leuke verrassing dat onze Rhana op de cover staat. Naast haar staat kleine Wisky (Aethelwine Take A Change On Me) met z'n grappige vlindertong.
De foto van Wisky heb ik gemaakt tijdens een puppy bezoekje in Kollumerzwaag, waarschijnlijk zal dat kleintje nu inmiddels wel zijn uitgegroeid tot een prachtige jonge reu met hopelijk net zo'n fijn karakter als zijn vader Bacardi en moeder Hiske
(Multi Ch. Rasken's Rum & Coke x Cobby Body Tartan Toffee).....

Rhana en Lycka een jaar later...

Voor de verandering zijn we afgelopen weekend maar weer eens naar Landgoed Ekenstein geweest om een fijne wandeling en waarschijnlijk de laatste winterse kiekjes van de meiden te maken. Druk was het er niet vanwege de 11-Dorpentocht die geschaatst werd. Dat kwam ons natuurlijk heel goed uit want dat geeft minder gezeur over illegaal loslopende honden. Rhana was de sloot waar ze overheen was gesprongen nog niet vergeten en flikte dat kunstje dus nog eens. Op een gegeven moment had ze door dat ze geen natte pootjes kreeg en liep dus gewoon over het ijs. Jammer, want dat betekende voor mij dat er niet geoefend kon worden op springfoto's. Rhana en Lycka hebben nog wel even op het rode bankje bovenop "de Bult" geposeerd omdat ik heel graag dezelfde foto als een jaar eerder wilde hebben. Wat veranderen ze toch ook in een jaar tijd he? Ongelooflijk!!!

Landal Aelderholt

Het eerste weekend van februari zijn we naar Landal Aelderholt in Aalden (Drenthe) geweest met Irene en Fransisca. Dat vonden niet alleen wij heel gezellig, maar de Cairntjes ook. Zoals gewoonlijk ging Lycka weer niet bij mij liggen maar zocht ze een lekker warm plekje bij Fransis. Ik maak daar altijd grapjes over door te zeggen dat ik een "eigen" Cairn wil en dat ik haar inruil voor een nieuwe.... Moet er natuurlijk niet aan denken! We hebben heerlijk, gewandeld, bij de openhaard gezeten, gegeten en ook nog aan de website gewerkt. Kortom, het was een heel relaxed en gezellig weekend op een heel net en vooral leuk park!

Geslaagd

Op 29 Januari j.l. zijn Johan en Lycka geslaagd voor de cursus Sociale Huis Hond bij AHOV - Hondenschool te Borgsweer. Tijdens de trainingen ging het eigenlijk veel beter dan tijdens het examen. Aan het begin van het examen snuffelde Lycka het hele terrein af en natuurlijk mocht dat niet. Of dit te maken had met haar aankomende loopsheid weten we nog steeds niet. Ondanks dat ze in het begin niet super geconcentreerd de oefeningen deed had ze toch een prachtige scorelijst. Hiermee laat ze zien dat haar stamboomnaam With Flying Colours (met vlag en wimpel) prima bij haar past!

Landgoed Ekenstein

Op 8 januari zijn we met z'n allen naar Landgoed Ekenstein geweest. Wat was het daar vreselijk nat zeg! Rhana en Lycka vonden het prachtig en hebben als gekken door de plassen geracet. Rhana heeft ook iets nieuws ontdekt..... Slootje springen! Johan gooide een tennisbal over de sloot en madam had geen zin in natte pootjes, dus sprong ze er maar overheen. Wel heel grappig om te zien zo'n vliegende Cairn Terrier.

Johan heeft nog eventjes met Lycka geoefend voor het examen dat hij over een aantal weken heeft. Jammer dat ze de laatste tijd weer vast zit, vanwege haar jachtdrift. Geen vogel, egel, mol, kat of iets dergelijks gaat ongemerkt aan Lycka's neus voorbij. Als straks het campingseizoen weer begint kunnen ze beiden los in het veld, daar is het tenminste rustig en er zijn geen auto's.... Van mij mag het wel snel voorjaar worden!<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore