Contact  |     
 
 


Powernapje

Ginger doet samen met het baasje een powernapje, zo lief om te zien.......


Vecchia Amore Salice Salentino

Boyke heeft zijn plekje helemaal gevonden. Na de wandeling heerlijk chillen in je eigen luie stoel. Wat wil je als Cairn nog meer?


Hij staat!

Vanwege ruimtegebrek hebben we dit jaar een mini kerstboom of beter gezegd een 'Cairn boom'....


Lightning Mc Queens smile

Lycka en Dani met hun nieuwe verlichte halsbandjes, ze vallen in ieder geval wel op!


Happy Dog Pablo

Pablo is weer mee geweest met zijn wekelijkse uitje. Samen met zijn vriendjes heeft hij weer een fijne wandeling gemaakt met Mariska van 'Hondenuitlaatservice Happy Dog' . Op de foto's is heel goed te zien hoe alle honden genieten.

Kijk voor meer informatie over de uitlaatservice op: www.hondenuitlaatservice-happydog.nlZo geen zin om naar huis te gaan!
Veiling NCTC

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het financieren van het shuntonderzoek van Frank van Steenbeek (Universiteit Utrecht) hebben leden van de NCTC een veiling georganiseerd.
Er zijn al diverse Cairn Terrier issues aangeboden, hondenaccessoires, een fotoshoot, een bioresonantie behandeling en een schilderij. En er komt de komende tijd nog veel meer bij. Neem een kijkje op de facebookgroep NCTC and Cairn Terrier Events en biedt mee. De gehele opbrengst komt ten goede aan het levershuntonderzoek.

Op 17 november j.l. hadden we een extra en bijzonder veilingitem:
Na bemiddeling door Erik Brugman met sponsor Renske had Renske een cadeaubon beschikbaar gesteld. De waarde van deze cadeaubon bleef een verrassing. De eerste persoon die 50% van de waarde had geboden "kocht" voor dat bedrag de cadeaubon.

En de winnaar met het juiste geraden bedrag waren wij. We gokten dat de bon € 100,00 zou zijn en vulden dus € 50,00 in en dat was goed! Afgelopen maandag kreeg ik van Renske een kortingscode van € 100,00 in mijn inbox en daarvoor heb ik meteen 3 dozen Renske Kerstmenu, 1 doos Renske Zalm en een kerstpakket besteld. Vanmiddag werd 'de handel' voor de Cairntjes bezorgd. Op de foto's is heel goed te zien hoe blij ze ermee zijn ! Onze dank gaat uit naar Sponsor Renske en Erik Brugman voor de bemiddeling smile


Tsssss

Tsssssss, dat hebben wij weer!! Geef ons nu maar gewoon dat koekje want dan kunnen we verder spelen!!


Pimp Piet wie kent haar niet smile


Visite

Gezellig met z'n viertjes op visite, uiteraard horen daar ook chocolade roombroodjes bij. Dani houdt de wacht in de vensterbank en Lycka heeft de beste stoel meteen maar ingepikt smile


Dani

Vandaag is het weer tijd om eventjes te poseren en dat vindt Dani helemaal niet erg. Zolang het maar iets opleverd!


Familie weekend

Het laatste weekend van november zijn we met Lijon, Johanna, Nina, Luuk, Harley en Ginger naar Landal Esonstad in Anjum geweest. Om het 25 jarig huwelijk van Lijon en Johanna te vieren hadden we 2 appartementen geboekt. Deze appartementen waren zo ongelooflijk mooi en groot dat je er bijna permanent zou willen wonen. Het park dat op een kleine vestingsstad lijkt is echt prachtig aangelegd en bij het naastgelegen Lauwersmeer kun je heerlijk met de hondjes wandelen. We hebben het erg naar onze zin gehad en zullen hier zeker nog eens terugkomen.......Een kleine impressie van het vesstingsstadje.Zaterdag zijn we naar Adventurepark Waddenfun geweest, ook daar hebben we met z'n allen erg veel lol gehad laughingWandelen bij het Lauwersmeer.
Hop paardje hop!

Vandaag waren de Cairntjes stapelgek! Ze renden als malloten achter elkaar aan door de tuin. Het ging er zo aan toe dat Dani over Lycka sprong net toen ik klaar zat met de camera.
4 Non Blondes
Rhana


Lycka


Ginger


Dani
Dierenasiel Zuidwolde

Voor onze inzameling voor Dierenasiel Zuidwolde zijn onderstaande spullen van harte welkom. Ze kunnen worden ingeleverd bij ons thuis.

De 2e hands spullen die nodig zijn:

Handdoeken
Washandjes
Theedoeken
Droogdoeken
Vaatdoeken
Overhemden

Evt. extraatjes nemen we ook mee zoals:

Speelgoed
Mandjes
Brokjes
Vlees
Koekjes
Snoepjes
Botjes
Halsbandjes
Lijnen
Voer bakken


De mensen die al hebben gedoneerd willen we ook langs deze weg nogmaals hartelijk danken!


Een kleine impressie van wat er zoal ingezameld is

Lycka en DaniRossi and me

Wat gaat de tijd toch snel! Zo vliegen ze uit en zo sta je met een grote jongen van 8 maanden op de arm winkRossi 8 wekenRossi 8 maanden
Niet mokken, lekker wokken!

De keukenprinsessen zitten er helemaal klaar voor. Kom maar op met dat: 'Lekker roek'!


Cairntoppen Jazz

Jazz mocht ook even poseren smile


Dani bij de kapper!

Dani is bij de kapper geweest en dat was geen overbodige luxe.Wat bleef ze toch mooi staan bij Wilma op de trimtafel.......

Uiteraard mocht ze nadien nog even poseren en spelen met vriendje Jazz smile


Donuts gescoord

Aangezien de Cairntjes verzot zijn op de geel met zwarte piep donuts hebben we bij de Discus in Beijum de gehele voorraad maar opgekocht. Aan de foto's kun je zien hoe blij Lycka en Dani ermee zijn.....
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore