Contact  |     
 
 


Knappe Lyckje

Lycka is klaar voor Kerst...
Geslaagd

Op 1 december j.l. zijn Johan en Dani geslaagd voor GO1. Inmiddels hebben ze er al een aantal lessen GO2 opzitten maar ontvingen ze zaterdag 16 december alsnog hun certificaat. Als beloning kreeg Dani een cadeautje en moest er natuurlijk geposeerd worden!


Verlanglijstjes

De verlanglijstjes van Rhana, Lycka en Dani zijn verstuurd. Nu maar hopen dat de Kerstman er gehoor aan geeft.........


Auguri!

Wij feliciteren Hugo, Pablo, Boyke, Ginger en Banu met hun 3e verjaardag!


DaniRossi

Ook Rossi ziet voor het eerst sneeuw. Je ziet hem denken: Wat is dit voor gek wit spul!!


Lycka onze sneeuwschuiver

Lycka vindt het heerlijk om te kroelen in de sneeuw. Het hele ritueel is te zien in het onderstaande clipje.


Christmas gift

Buddy is zo moe van het spelen in de sneeuw dat hij onder de kerstboom op het kleedje in slaap is gevallen. Het lijkt net een kerstcadeautje , zo lief....... smile


Buddy in de sneeuw!

Buddy ziet voor het eerst in zijn leven sneeuw! Samen met baasje John maakt hij er een dolle boel van. Heerlijk om ze zo te zien genieten smile


Chillen en tv kijken.....

Lycka heeft een lekker warm plekje bij Johan gevonden. Samen lekker chillen en tv kijken wink


Kerstcollectie

Vanmorgen heb ik het speelgoed in de speelgoedmand omgeruild. De wasmachine doet zijn werk en Lycka en Dani 'vliegen' als twee 'Dolle Mina's' door de kamer met hun 'nieuwe' voorraad.Een kleine impressie van de dames hun kerstcollectie incl. waterbak smile
Vecchia Amore Ritorno Da Te

Rossi heeft net als zijn broertje een hele fijne stoel om in te chillen. Maar je kunt er ook prima in zitten om de boel in de gaten te houden!

Powernapje

Ginger doet samen met het baasje een powernapje, zo lief om te zien.......


Vecchia Amore Salice Salentino

Boyke heeft zijn plekje helemaal gevonden. Na de wandeling heerlijk chillen in je eigen luie stoel. Wat wil je als Cairn nog meer?


Hij staat!

Vanwege ruimtegebrek hebben we dit jaar een mini kerstboom of beter gezegd een 'Cairn boom'....


Lightning Mc Queens smile

Lycka en Dani met hun nieuwe verlichte halsbandjes, ze vallen in ieder geval wel op!


Happy Dog Pablo

Pablo is weer mee geweest met zijn wekelijkse uitje. Samen met zijn vriendjes heeft hij weer een fijne wandeling gemaakt met Mariska van 'Hondenuitlaatservice Happy Dog' . Op de foto's is heel goed te zien hoe alle honden genieten.

Kijk voor meer informatie over de uitlaatservice op: www.hondenuitlaatservice-happydog.nlZo geen zin om naar huis te gaan!
Veiling NCTC

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het financieren van het shuntonderzoek van Frank van Steenbeek (Universiteit Utrecht) hebben leden van de NCTC een veiling georganiseerd.
Er zijn al diverse Cairn Terrier issues aangeboden, hondenaccessoires, een fotoshoot, een bioresonantie behandeling en een schilderij. En er komt de komende tijd nog veel meer bij. Neem een kijkje op de facebookgroep NCTC and Cairn Terrier Events en biedt mee. De gehele opbrengst komt ten goede aan het levershuntonderzoek.

Op 17 november j.l. hadden we een extra en bijzonder veilingitem:
Na bemiddeling door Erik Brugman met sponsor Renske had Renske een cadeaubon beschikbaar gesteld. De waarde van deze cadeaubon bleef een verrassing. De eerste persoon die 50% van de waarde had geboden "kocht" voor dat bedrag de cadeaubon.

En de winnaar met het juiste geraden bedrag waren wij. We gokten dat de bon € 100,00 zou zijn en vulden dus € 50,00 in en dat was goed! Afgelopen maandag kreeg ik van Renske een kortingscode van € 100,00 in mijn inbox en daarvoor heb ik meteen 3 dozen Renske Kerstmenu, 1 doos Renske Zalm en een kerstpakket besteld. Vanmiddag werd 'de handel' voor de Cairntjes bezorgd. Op de foto's is heel goed te zien hoe blij ze ermee zijn ! Onze dank gaat uit naar Sponsor Renske en Erik Brugman voor de bemiddeling smile


Tsssss

Tsssssss, dat hebben wij weer!! Geef ons nu maar gewoon dat koekje want dan kunnen we verder spelen!!


Pimp Piet wie kent haar niet smile
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore