Contact  |     
 
 


Wizard of Oz

Op de foto's uit 1939 staat Shirley Temple samen met Cairntje Toto. Het was de bedoeling dat Shirley de rol van Dorothy zou spelen, maar dat werd op het laatste moment gecanceld. Zoals we wel vaker zeggen: Gelukkig hebben we de foto's nog wink

Lekker spetteren

Nu het zo snikheet is vinden de Cairntjes het heerlijk om in hun badje te spelen. Bal erin, er weer uit en hup weer een ander speeltje erin. Ze hebben het er maar druk mee.


Laat je hond met warm weer niet in de auto!!

Lounchen met paps

Lycka vindt het heerlijk om samen met Johan te lounchen. Je ziet ze samen genieten smile

Mooi koppie

Op 15 juli heb ik Ginger haar koppie weer bijgewerkt en omdat ze zo braaf geweest was mocht ze nog eventjes buiten spelen met het speelgoed van de meiden. De vogels in de beukenhaag waren veel interessanter en dat leverde deze leuke foto's op.....
Poes gespot

De meiden kunnen net onder de laatste plank van de schutting doorkijken of er ook een poes op hun oprit zit. Dat geeft soms grappige plaatjes zoals deze.


Lycka

Lycka

All Cairn Terriers love.....Mushabelly Horse

Harley en Ginger speelden zo leuk samen met het grote Mushabelly paard. Al struikelend renden ze met het veel te grote paard in hun bek door onze tuin, daarom kon ik het niet laten om een aantal foto's te maken smile
Vals alarm!

Lycka had weer iets geroken onder de loungeset. De vorige keer was het een pad, dus zal het nu ook wel zoiets zijn dachten we. Na een grondige inspectie onder de set hebben we niks kunnen vinden. Uiteraard heeft Lycka ook nog eventjes een kleine controle uitgevoerd. Toen ze zelf ook door had dat het vals alarm was werd ze eindelijk weer rustig.


Ik heb ook zo'n mooi stoeltje!

En ja hoor, Boyke heeft ook zo'n mooi stoeltje van Coleman gekregen. Eventjes poseren en dan lekker chillen. Verdiend!!


Vecchia Amore Latte Macchiato

Op de foto hieronder ligt Pablo heerlijk op een muurtje te poseren. Wat is het toch ook een knappe en lieve jongen.... smile

Einde voorseizoen

Het voorseizoen op Camping Cnossen is voorbij. Het weer zat ons behoorlijk tegen, maar dat weerhoud ons er niet van om volgend jaar terug te komen want we hebben al weer besproken. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie. We gaan net als vorig jaar weer gezellig met Kees, Nicole, Gucci, Dolce en Hugo. We hebben er ontzettend veel zin in! Blijf onze nieuwspagina dus gewoon in de gaten houden want ik ga net als ieder jaar weer een reisverslag met foto's maken.


Zomercoupe

Ook Rhana is ontdaan van haar dikke jas! Heerlijk smoeltje heeft ze zo weer hè?


Let op!

Hondenvrienden, maak nooit de fout om koud water over een overhitte hond te gooien of een natte handdoek op zijn rug te leggen. Dat werkt averechts.
Door kou vernauwen de aderen en door hoge temperatuur (boven de 42 graden) stollen de eiwitten in het bloed waardoor het bloed dik en stroperig wordt.
Door de combinatie van beiden kan het hart het bloed niet meer rond krijgen en vallen stuk voor stuk de organen uit door zuurstof gebrek. Een heel trage maar zeer pijnlijke dood is het gevolg. Probeer je op deze manier een overhitte hond te helpen, sterft hij als nog. Geef eerst z.s.m. lauw water te drinken, koel dan de voetzooltjes en borstkast/onderbuik met een natte handdoek. Leg daarna de hond in de schaduw op de natte (hand)doek !!

Uit de oude doos

Tijdens het opruimen van de kast kwam ik een cd-rom tegen met het opschrift: Software. Ik heb toch maar even gekeken wat er zoal op stond. En ja hoor, allerlei foto's die ik dus al jaren kwijt was!! Helemaal blij met deze leuke foto uit 2008 van Demi en Chelsea.
Chelsea & Demi
Coleman stoeltjes

Laddy en Banu hebben ieder hun eigen Coleman stoeltje. Ze liggen er heerlijk in, uiteraard wel met een dekbedje van oma smile


Oeps!

Ja hoor, heb ik weer. Sleutel vergeten!!!

Blaadjes vangen

Toe nou mooi blaadje, kom maar bij Banu smile

Komt er nu nog iemand naar buiten of hoe zit dat!!

Rhana zit te wachten op de picknicktafel. Ze wil heel graag met haar tennisbal spelen en probeert nu oogcontact met mij te maken. Ik zit vanwege het rotweer binnen en kan zo precies zien dat ze alles wat ik doe aan het volgen is. Zodra ik ga staan, springt ze van de tafel en komt naar me toe om te "vertellen" waar ik haar bal kan vinden. Kleine slimmerik, dat is ze!
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore