Contact  |     
 
 


Lycka

Lycka

All Cairn Terriers love.....Mushabelly Horse

Harley en Ginger speelden zo leuk samen met het grote Mushabelly paard. Al struikelend renden ze met het veel te grote paard in hun bek door onze tuin, daarom kon ik het niet laten om een aantal foto's te maken smile
Vals alarm!

Lycka had weer iets geroken onder de loungeset. De vorige keer was het een pad, dus zal het nu ook wel zoiets zijn dachten we. Na een grondige inspectie onder de set hebben we niks kunnen vinden. Uiteraard heeft Lycka ook nog eventjes een kleine controle uitgevoerd. Toen ze zelf ook door had dat het vals alarm was werd ze eindelijk weer rustig.


Ik heb ook zo'n mooi stoeltje!

En ja hoor, Boyke heeft ook zo'n mooi stoeltje van Coleman gekregen. Eventjes poseren en dan lekker chillen. Verdiend!!


Vecchia Amore Latte Macchiato

Op de foto hieronder ligt Pablo heerlijk op een muurtje te poseren. Wat is het toch ook een knappe en lieve jongen.... smile

Einde voorseizoen

Het voorseizoen op Camping Cnossen is voorbij. Het weer zat ons behoorlijk tegen, maar dat weerhoud ons er niet van om volgend jaar terug te komen want we hebben al weer besproken. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie. We gaan net als vorig jaar weer gezellig met Kees, Nicole, Gucci, Dolce en Hugo. We hebben er ontzettend veel zin in! Blijf onze nieuwspagina dus gewoon in de gaten houden want ik ga net als ieder jaar weer een reisverslag met foto's maken.


Zomercoupe

Ook Rhana is ontdaan van haar dikke jas! Heerlijk smoeltje heeft ze zo weer hè?


Let op!

Hondenvrienden, maak nooit de fout om koud water over een overhitte hond te gooien of een natte handdoek op zijn rug te leggen. Dat werkt averechts.
Door kou vernauwen de aderen en door hoge temperatuur (boven de 42 graden) stollen de eiwitten in het bloed waardoor het bloed dik en stroperig wordt.
Door de combinatie van beiden kan het hart het bloed niet meer rond krijgen en vallen stuk voor stuk de organen uit door zuurstof gebrek. Een heel trage maar zeer pijnlijke dood is het gevolg. Probeer je op deze manier een overhitte hond te helpen, sterft hij als nog. Geef eerst z.s.m. lauw water te drinken, koel dan de voetzooltjes en borstkast/onderbuik met een natte handdoek. Leg daarna de hond in de schaduw op de natte (hand)doek !!

Uit de oude doos

Tijdens het opruimen van de kast kwam ik een cd-rom tegen met het opschrift: Software. Ik heb toch maar even gekeken wat er zoal op stond. En ja hoor, allerlei foto's die ik dus al jaren kwijt was!! Helemaal blij met deze leuke foto uit 2008 van Demi en Chelsea.
Chelsea & Demi
Coleman stoeltjes

Laddy en Banu hebben ieder hun eigen Coleman stoeltje. Ze liggen er heerlijk in, uiteraard wel met een dekbedje van oma smile


Oeps!

Ja hoor, heb ik weer. Sleutel vergeten!!!

Blaadjes vangen

Toe nou mooi blaadje, kom maar bij Banu smile

Komt er nu nog iemand naar buiten of hoe zit dat!!

Rhana zit te wachten op de picknicktafel. Ze wil heel graag met haar tennisbal spelen en probeert nu oogcontact met mij te maken. Ik zit vanwege het rotweer binnen en kan zo precies zien dat ze alles wat ik doe aan het volgen is. Zodra ik ga staan, springt ze van de tafel en komt naar me toe om te "vertellen" waar ik haar bal kan vinden. Kleine slimmerik, dat is ze!


Delfsail 2016

Van donderdag 30 juni tm zondag 3 juli 2016 vond in Delfzijl de zevende editie van Delfsail plaats. Een indrukwekkend zeilevenement, waaraan Tall Ships, Small Ships, jachten, platbodems, stoomschepen en motorboten deelnemen. Varend Erfgoed bezoekt Delfzijl. Samen met Johan en mijn collega's mochten we mee op de Zwarte Valk. We hebben genoten van een prachtige zeiltocht en konden aansluitend de tallships bewonderen vanaf de waterkant, onder het genot van een hapje en een drankje.


Brother and Sister

Laddy en Banu liggen lekker knus bij elkaar op het vloerkleed. Wat is het toch ook een heerlijk duo om te zien!


Lycka lacht zich rot!!!

Lycka heeft haar Cairnvolkje weer een mega hartverknettering bezorgd.Tour du Lapin @ Camping Cnossen 🐰🐰🐰 Met z'n allen op zoek naar haar. En Johan die door de struiken en het prikkeldraad sprong om Lycka uiteindelijk aan haar tuig vast te grijpen. Namens ons allemaal bedankt voor het zoeken en lokken met piep beestjes en Renske vis. Lycka lachte zich na afloop helemaal rot!!


Boyke op de camping

Op 25 juni kwam Conny samen met Boyke bij ons op de camping aan het Leekstermeer. Wat hebben we heerlijk gewandeld en bijgepraat. En ondanks de regen hebben we toch nog kunnen barbecuen. Het was een hele gezellige dag smile
Bye bye!

Eindresultaat

Ginger moest natuurlijk na haar plukbeurt nog even op de foto. Ze was zo moe dat ze er maar bij ging liggen. Ze ziet er in ieder geval weer netjes uit!
<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore