Contact  |     
 
 


Ginger

Op 9 februari was het precies een jaar geleden dat kleine Ginger "Vecchia Amore Per Sempre" bij mijn zus en haar gezin is gaan wonen. Wat gaat zo'n jaar toch ontzettend snel!

Pro Plan honden van de maand

Onze meiden zijn door Pro Plan verkozen tot honden van de maand. Helemaal trots dat deze foto werd gekozen uit 167 inzendingen!
Deze maand zijn Rhana en Lycka, de Cairn Terriers van Gerda Dik onze 'Honden van de Maand!'
Samen in het zonnetje

Laddy en Banu genieten samen lekker in het zonnetje smile


Social Media For DogsDog Live Munster

Op 16 en 17 januari j.l. ben ik naar de Dog Live in Munster (Dld) geweest. Samen met Nellie en Wilma werd het een zeer gezellig en succesvol weekend. Uiteraard heb ik foto's gemaakt van de Cairntjes.


Cairnconnection Can You Imagine "Chica"
Cairnsters Khaleesi "Doortje"
Nordcairn's Rocket Man "RaVi"
Jump for Joy's Reggae Fever "Marley"
Jump for Joy's Walk This Way "Tyler"
Ol’Kyarnrowen’s Dressed To Kilt "Calvin"
Best Friends

Ginger ligt zo lekker bij Lijon op de arm, aan haar koppie te zien gaat ze dit nog wel even volhouden smile


Eindresultaat van de kamer

Na een weekje hard werken is de kamer geheel voorzien van nieuwe kleuren, jaloezieën, speakers, planten en accessoires. We kunnen er weer jaren tegen en genieten van de metamorfose.


Rhana helpt...

Tijdens het pimpen van onze kamer waren de Cairntjes gewoon thuis. Eigenlijk zouden ze logeren bij opa en oma, maar door het spekgladde weer was dat geen doen. Rhana vond het helemaal niet erg om hier en daar een "helpende" poot te bieden smile


Snuffle

Met kerst hebben we onze Cairntjes verwend met een flesje Snuffle Dog Beer. Ze vonden het net als de honden in het filmpje heerlijk! Op de foto kun je zien dat Pablo "Vecchia Amore Latte Macchiato" er ook dol op is.
Look a like ....

Deze twee Cairntjes lijken wel heel erg veel op elkaar, alleen de kleur is anders. Op de foto links zie je Lycka en op de foto rechts haar jongste zoon Boyke smile


Let op!!Laatste dag in Arcen

De laatste dag hier op Resort Arcen is een feit. Morgen gaan we weer richting huis. Om de vakantie gezellig af te sluiten zijn we bij Grieks Restaurant Syrtaki in Goch, net over de grens in Duitsland geweest. Het eten was super, een echte aanrader dus!


Poseren op het bankjeLeukermeer

Vandaag hebben we een bezoekje aan het Vakantiepark Leukemeer gebracht.
Lycka was met ons mee en Rhaantje is i.v.m. haar loopsheid bij opa en oma gebleven. Wat een prachtige omgeving en mooie,sfeervolle camping is dit zeg. Lycka vond de steigertjes een beetje eng en dat is op de foto's goed te zien.


Oudjaarsavond

De Cairntjes deden op oudjaarsavond gezellig mee met het grillen op de Teppanyaki plaat en hadden daardoor weinig last van het harde geknal buiten smileNa het eten hebben ze heerlijk in hun "hol" liggen slapen. Zo zijn ze onder hevig geknal de oudjaarsnacht doorgekomen. We zijn trots op ze........

Hertog Jan

Woensdag 30 december zijn we naar de Hertog Jan bierbrouwerij geweest. Na een gezellige rondleiding incl. proeverij van drie wel hele lekkere speciaal biertjes hebben we bij het café aan de overkant geluncht. Na de lunch zijn we terug gegaan naar de receptie/winkel om nog een souvenir mee te nemen. Een kleine impressie van de fabriek....Hugo

Maandag 28 december zijn we op verrassingsbezoek geweest bij Kees en Nicole. Wat waren ze blij om ons te zien. Ook Gucci, Dolce en Hugo waren door het dolle heen. Dat Hugo een stukje volwassener is geworden kun je zien op de volgende foto's..

Pas op!

Knappe Rhaantje smile

Handsfree wandelen

Tijdens onze wandeling heb ik met Lycka aan mijn wandelgordel gelopen. Deze gordel heb ik nu ongeveer drie jaar en bevalt me prima. Er kan aan beide kanten een hond vastgeklikt worden zodat ik mijn handen vrij heb om te fotograferen.


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore