Contact  |     
 
 


Eindresultaat van de kamer

Na een weekje hard werken is de kamer geheel voorzien van nieuwe kleuren, jaloezieën, speakers, planten en accessoires. We kunnen er weer jaren tegen en genieten van de metamorfose.


Rhana helpt...

Tijdens het pimpen van onze kamer waren de Cairntjes gewoon thuis. Eigenlijk zouden ze logeren bij opa en oma, maar door het spekgladde weer was dat geen doen. Rhana vond het helemaal niet erg om hier en daar een "helpende" poot te bieden smile


Snuffle

Met kerst hebben we onze Cairntjes verwend met een flesje Snuffle Dog Beer. Ze vonden het net als de honden in het filmpje heerlijk! Op de foto kun je zien dat Pablo "Vecchia Amore Latte Macchiato" er ook dol op is.
Look a like ....

Deze twee Cairntjes lijken wel heel erg veel op elkaar, alleen de kleur is anders. Op de foto links zie je Lycka en op de foto rechts haar jongste zoon Boyke smile


Let op!!Laatste dag in Arcen

De laatste dag hier op Resort Arcen is een feit. Morgen gaan we weer richting huis. Om de vakantie gezellig af te sluiten zijn we bij Grieks Restaurant Syrtaki in Goch, net over de grens in Duitsland geweest. Het eten was super, een echte aanrader dus!


Poseren op het bankjeLeukermeer

Vandaag hebben we een bezoekje aan het Vakantiepark Leukemeer gebracht.
Lycka was met ons mee en Rhaantje is i.v.m. haar loopsheid bij opa en oma gebleven. Wat een prachtige omgeving en mooie,sfeervolle camping is dit zeg. Lycka vond de steigertjes een beetje eng en dat is op de foto's goed te zien.


Oudjaarsavond

De Cairntjes deden op oudjaarsavond gezellig mee met het grillen op de Teppanyaki plaat en hadden daardoor weinig last van het harde geknal buiten smileNa het eten hebben ze heerlijk in hun "hol" liggen slapen. Zo zijn ze onder hevig geknal de oudjaarsnacht doorgekomen. We zijn trots op ze........

Hertog Jan

Woensdag 30 december zijn we naar de Hertog Jan bierbrouwerij geweest. Na een gezellige rondleiding incl. proeverij van drie wel hele lekkere speciaal biertjes hebben we bij het café aan de overkant geluncht. Na de lunch zijn we terug gegaan naar de receptie/winkel om nog een souvenir mee te nemen. Een kleine impressie van de fabriek....Hugo

Maandag 28 december zijn we op verrassingsbezoek geweest bij Kees en Nicole. Wat waren ze blij om ons te zien. Ook Gucci, Dolce en Hugo waren door het dolle heen. Dat Hugo een stukje volwassener is geworden kun je zien op de volgende foto's..

Pas op!

Knappe Rhaantje smile

Handsfree wandelen

Tijdens onze wandeling heb ik met Lycka aan mijn wandelgordel gelopen. Deze gordel heb ik nu ongeveer drie jaar en bevalt me prima. Er kan aan beide kanten een hond vastgeklikt worden zodat ik mijn handen vrij heb om te fotograferen.
Bezoekerscentrum De Maasduinen

In het hart van Nationaal Park De Maasduinen kun je genieten van het Bezoekerscentrum De Maasduinen. Dit centrum is een ideaal start- en eindpunt voor diverse buitenactiviteiten. Lekker wandelen rondom het Reindersmeer of met de kinderen ravotten in het speelbos het kan hier allemaal. Het bezoekerscentrum is gebouwd in het sluizencomplex. Het deed vroeger dienst als doorvoersluis voor zand- en grindwinningschepen. Van deze historische plek heeft Stichting het Limburgs Landschap gebruik gemaakt voor de bouw van het nieuwe Bezoekerscentrum De Maasduinen. Midden in de sluisbak ligt nu een prachtig milieuvriendelijk gebouw. In het Pomphuis aan de andere kant van de weg, worden regelmatig kinderactiviteiten georganiseerd. En als je durft kun je zelf ervaren hoe het vroeger was om als boot in de sluisbak te liggen door via spannende trappen de diepe sluisbak in te gaan.

Reindersmeer WellNationaal Park de Maasduinen

Op zondag 27 december j.l. zijn we met Rhana en Lycka naar De Maasduinen geweest. Wat een prachtig gebied om te wandelen, we hebben alle vier genoten!

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens. Het bevindt zich grotendeels binnen het grondgebied van de gemeente Bergen. Het park strekt zich uit over ruim 20 kilometer met een breedte van gemiddeld twee à drie kilometer. Het is in totaal ruim 4500 hectare groot. Het bevat de langste rivierduingordel van Nederland, die is ontstaan door het samenspel van water, wind en mens door de eeuwen heen.

Even knuffelen

Na een heerlijke wandeling is het nu tijd om te knuffelen....

de Barabara's Weerd

Tussen het veer naar Lottum en het dorp Arcen ligt de Barbara’s Weerd. Barbara's Weerd is een voormalig landgoed met klooster in Lomm. Dit oude cultuurlandschap is sinds 1998 in ontwikkeling als natuurgebied en heeft een zeer afwisselend landschap. Door de Barbara’s Weerd loopt een witte gemarkeerde wandelroute van 8 km. Deze leidt je door Arcen, de Eikenweerd, het veer naar Broekhuizen en via de Broekhuizerweerd en het veer van Lottum om hier weer terug te komen. In de natuurontwikkelingsgebieden langs de Maas kun je Galloway-runderen tegenkomen. Deze prachtige dieren zijn onder andere uitgekozen op hun goedmoedige karakter. En dat was te merken toen ik ze op de kiek zette...

De IJsvogel

Graanbranderij de IJsvogel is een ambachtelijke distilleerderij, die zelf haar alcohol stookt uit bier en wijn. Ze stoken jenevers, bitters, kruidenbitters, likeuren en likorettes. Het paradepaardje is de op eikenhouten vaten gelagerde korenwijn. De IJsvogel levert haar dranken aan Groothandels, Slijterijen, Horeca en particulieren. Specialist zijn ze in het vervaardigen van Streekproducten zoals aspergelikeur, blauwe bessen likorette, fruitsaplikorettes en mosterd.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews

 
 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto's te kopiëren en/of te gebruiken. © G. Dik

Made by
Iegje Design © 2012
Irene Willeboordse

 
Vecchia Amore